برنامه Google Maps هنگام استفاده از برنامه در تلفن های همراه اندروید، به طور فعال به داده های مکان دسترسی پیدا می کند و برنامه به وضوح نمی تواند عملکرد مناسب داشته باشد مگر اینکه این اطلاعات را در اختیار داشته باشد. این برنامه همچنین وقتی دیگر برنامه اجرا نمی شود یا در پس زمینه در حال اجراست، همچنان از موقعیت مکانی شما استفاده می کند که به شما این امکان را می دهد تا همیشه مکان به روز شده خود را مشاهده کنید. تنها بخش آزار دهنده این است که حتی اگر از برنامه استفاده نکنید، هنوز هم این اطلاعات فرستاده می شود و از شما می خواهد مکان های خود را در تاریخچه اضافه کرده و پیام Complete your timeline را نمایش می دهد.

Google Maps تشخیص می دهد که هنگام مسافرت از یک مکان به مکان دیگر، از مکانی بازدید کرده اید، یک توقف طولانی را انجام داده اید، چه زمانی مکان را ترک کرده اید و... . به طور کلی، از آنجا که برنامه داده های مکانی دقیقی از شما دارد، می تواند یک تاریخچه بسیار دقیق از مکان های شما بگوید. اگر ترجیح می دهید این هشدارها را دریافت نکنید، باید سابقه موقعیت مکانی حساب کاربری خود را غیرفعال کنید.


شما می توانید سابقه موقعیت مکانی خود را به وسیله هر مرورگری روی هر وسیله ای غیرفعال کنید، اما این کار را از طریق دسک تاپ راحت تر می توانید انجام دهید. بدین منظور، لینک تنظیمات سابقه موقعیت مکانی برای حساب کاربری گوگل را باز کنید، به حساب کاربری Google خود وارد شوید (از طریق دکمه Sign in گوشه بالا سمت راست و وارد کردن جیمیل خود) و سپس سابقه موقعیت مکانی را خاموش کنید (دکمه گزینه Location histroy را بزنید).

غیرفعال کردن Location histroy در حساب کاربری گوگل

پس از اینکار پیامی مشاهده خواهید کرد که می پرسد آیا واقعاً می خواهید تاریخچه مکانی خود را خاموش کنید و توضیح می دهد که اگر تصمیم به غیرفعال کردن دارید، چه امکاناتی را از دست می دهید. این تنظیم در تمام دستگاه های شما و تمام برنامه هایی که از یک حساب کاربری گوگل استفاده می کنند اعمال می شود.

برچسب ها : Google Maps گوگل
منبع : لینک
لینک کوتاه:     www.errorpedia.ir/s/76881

مطالب مرتبط

نظر شما

لطفا نام و نظر خود را در فرم زیر وارد کرده تا در صورت تایید برای کاربران نمایش داده شود.




متن تصویر:

نظرات کاربران

هیچ نظری تا کنون ثبت نشده است